Contact: 0031 88 880 51 79 - academischewerkplaats@ggdzl.nl

Onderzoeksthema’s

Vacatures onderzoekers VIP-3 bij landelijk Consortium AWPG’en Infectieziekten 

Dit is een landelijke call bestemd voor medewerkers van alle GGD’en die onderzoek willen doen naar een thema op het gebied van “infectieziektebestrijding en pandemische paraatheid” in de functie van jaaronderzoeker of promovendus..

In januari 2023 is het Consortium Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid Infectieziekten, CAPI genoemd, van start gegaan. CAPI is een samenwerkingsverband tussen de 5 AWPG’en in Nederland met het thema Infectieziekten.

Deze call is voor alle medewerkers van alle GGD’en die onderzoek willen doen naar een thema op het gebied van ”infectieziektebestrijding en pandemische paraatheid” in de functie van jaaronderzoeker of promovendus.

Werk jij bij een GGD die niet direct in de regio ligt van één van onze academische werkplaatsen, ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Het is namelijk ook mogelijk om online, dus op afstand te werken. Wat we wel van je verwachten dat je 1 dag per week op de AWPG-locatie bent.

Wij organiseren 2 (vergelijkbare) webinars met informatie over CAPI en deze vacatures (PhD en jaaronderzoekers voor GGD’en) waarbij geïnteresseerden vragen kunnen stellen.

De data zijn:

  • Donderdag 13 juli van 14.00-15.30 uur
  • Dinsdag 29 augustus van 14.00-15.30 uur

Je kunt je hiervoor aanmelden via CAPI@ggdzl.nl, dan krijg je de Teams link tijdig toegestuurd.

Vanuit het programma Versterking Infectieziektebestrijding en Pandemische paraatheid (VIP) zijn er nu vacatures voor 9  jaaronderzoekers en 8 promovendi (PhD-kandidaten) die komen te werken bij één van de Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid (AWPG) Infectieziekten.

Voorkeur voor standplaats kan worden aangegeven, waarbij keuze is uit de regio Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen of Maastricht.

Dit betreft de werkplaatsen gevestigd in:
– Amsterdam – Sarphati Initiatief        Projectleider Janneke Heijne
– Rotterdam – CEPHIR                          Projectleider Hélène Voeten
– Nijmegen – AMPHI                              Projectleider Jeannine Hautvast
– Maastricht – Limburg                          Projectleider Christian Hoebe
– Leiden – Noordelijk Zuid-Holland    Projectleider Addi van Bergen

Stuur uiterlijk 4 september 2023 het ingevulde formulier incl. je CV en motivatiebrief naar: CAPI@ggdzl.nl 

 

 

 

 

Back to Top